Gå till innehåll

 • Fortnox - Helhetslösning för hantverkare

   Dela


  Skärmavbild 2023-01-19 kl. 19.56.21.pngByggarnas tar tillfället i akt och tipsar om löne- och bokföringssystemet Fortnox. Detta är det system som vi själva använder för vår bokföring. Artikeln är inte skriven av Fortnox.

  Helhetslösning för hantverkare

  Spara tid. Och minska risken för fel. Med Fortnox och ett digitalt projektverktyg automatiserar du stora delar av bokföringen, faktureringen och projekthanteringen i din verksamhet inom till exempel bygg, VVS eller elinstallation. Du får kraften av två system – som jobbar som ett.

   

  Fortnox och projekthantering – ditt vassaste verktyg

  Sköt resursplanering, offerter, tidrapportering och fakturering i ditt verktyg för projekthantering. Välj vilken information du vill synka mellan verktyget och Fortnox. Du får kraften av två system – men de jobbar som ett. Du administrerar smidigt alla delar i företagandet som hantverkare – exempelvis projekthantering, resurshanteringsverktyg, tidrapportering, offerthantering och fakturering.

   

  spacer.pngAutomatiserad bokföring

  Automatiserade lösningar som förenklar bokföringen – affärshändelser från ditt projektverktyg bokförs automatiskt i Fortnox. Passar oavsett storlek på verksamhet och mängden transaktioner.

   

  Ta betalt enkelt

  Fakturera dina kunder och få en tydlig bild över vilka som betalat och inte. Enkel hantering av rot, rut och grönt avdrag.

  Synka kundfakturor från ditt projektverktyg till Fortnox

   

  Hantera medarbetare, tid och löner

  Tidredovisning och projekt från projektverktyget kan enkelt exporteras till Fortnox, där lönerna sedan betalas ut och bokförs automatiskt.

  Automatisk rapportering till Skatteverket

   

  Mer om Fortnox Hantverkare

  Reserapportering i mobilen

  Fortnox Resa gör det enklare än någonsin för dig och företagets anställda att hantera era tjänsteresor. Rapportering sker i Fortnox App, och vi hjälper er att hålla koll på regelverk och belopp.

  Automatisk hantering av kvitton

  Kvitto & Utlägg underlättar och automatiserar – från användaren som fotar kvittot, till den som stämmer av bokföringen eller hanterar lönerna. Ett tidssparande kvittoflöde utan dubbelarbete!

  Hitta rätt kunder med Offerta

  På Sveriges största marknadsplats för tjänster hittar du både nya privatkunder och företagskunder. Ett helt digitalt sätt att öka lönsamheten, eller fylla luckor i verksamheten.

  Klicka här för att komma till Fortnox erbjudande för hantverkare.

  Klicka här för att komma till foruminlägget för denna artikel och kommentera den.


  Henrik
     (0 recensioner)
   Dela


  Användar Respons

  Joina konversation

  Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.
  Notera: Ditt inlägg kräver moderator godkännande innan det blir synligt.

  Gäst

×
×
 • Skapa nytt...