Gå till innehåll

 • Visma SPCS - Anpassade lösningar för dig i byggbranschen

   Dela


  Affärssystem för bygg och hantverkare

  Få bättre kontroll och ett bra flöde på dina arbetsordrar, projekt och material. Du kan jobba på både dator och mobil.

  I byggpaketet ingår

  Visma Tid Pro:

  • Omfattande projektplaneringsverktyg.
  • Hantera ÄTA ordrar.
  • Registrera tid, kvitton och arbetsordrar i appen.
  • Skicka offerter till potentiella kunder och se status i säljprocessen.
  • Resursplaneringsverktyg för planering av tid och resurser.
  • Med funktionen uppgifter kan du delegerar och se status på dina och ditt teams uppgifter.

  Visma Tid Smart:

  • Färdiga fakturaunderlag från tidrapporteringen.
  • Fakturera digitalt
  • Fota eller läs in kvitton och leverantörsfakturor.
  • Automatiska bokföringsförslag på dina inköp.
  • Skicka betalningar direkt till banken
  • Hantera anläggningstillgångar och avskrivningar.

  visma.thumb.png.0a88b660952acddd4114542411abd9cb.pngPlanera projekt och uppdrag

  Med projektöversikten får du full kontroll på riktigt. Planera dina resurser, tillgänglighet och administrera projekten med stor flexibilitet. Inget hamnar mellan stolarna.

  Följ upp resultaten

  Översikten på varje projekt ger dig tydlig koll på lönsamheten och resultatet. Dina fakturerade/ej fakturerade intäkter och kostnader presenteras i färdiga grafer och rapporter, så att du förstår hur det går för projekten. Med färdiga underlag är det enklare att analysera, dra lärdomar eller ta action.

  Offerter

  Följ upp säljprocessen med offerter och status på möjliga affärer. Skicka offerten till kund med e-signering via tex BankID. Med översikten på dina tidigare projekt har du de bästa förutsättningarna för att arbetsuppskatta möjliga projekt med goda marginaler.

  Resursplanering

  I resursplaneringen kan du planera in tid på projekt, arbetsordrar, affärsmöjligheter, interntid, semester och frånvaro. Det finns flera förinställda vyer med möjlighet att styra vem som kan både se och göra vad.

  visma2.thumb.png.e8243f483029efa2062c8a98a8eef77e.pngSmidigt för anställda direkt i mobilen

  Arbetsorder och uppgifter

  Personalen får sin arbetsorder tillsammans med tydliga instruktioner i sin mobilapp. Hantera checklistor/uppgifter, vägbeskrivning, kontaktuppgifter direkt i fickan. Skulle det uppkomma ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA-arbeten) är det enkelt att fota avvikelsen och skapa en arbetsorder av denna, direkt på plats, samt rapportera tid mot den i mobilen.

  Registrera tid

  Varje medarbetare registrerar sina tider i ett enkelt gränssnitt i mobilen, eller på webben, innan de attesteras. Som administratör har du stenkoll på medarbetarnas schema, arbetad tid och prissättning på individuell nivå om så behövs.

  Utlägg och kvitton

  Alla kvitton fotas och registreras direkt i mobilen, oavsett betalssätt. För underlag till projektredovisningen, fakturering och till löneprogrammet om så krävs.

  Bokföring och fakturering på autopilot

  Fakturering

  Med de färdiga fakturaunderlagen från tidrapporteringen blir det oerhört effektivt att fakturera. Du väljer själv vilken detaljnivå du vill ha på dina fakturaunderlag och vad som ska debiteras. Du kan fakturera digitalt både till företag och privatperson. Inbetalningarna stäms dessutom av automatiskt mot banken och du får information och hjälp med påminnelser från programmet om någon faktura förfallit.

  Bokföring

  Med inbyggd automatik och koppling till banken sköts det mesta av bokföringsarbetet automatiskt. Allt eftersom du fotar eller läser in underlag tolkar programmet informationen och ger färdiga bokföringsförslag. Det gör registreringen enkel. Med bankkoppling kan transaktionerna på bankkontot stämmas av ner på öret och majoriteten av händelserna bokförs då helt automatiskt. Det sparar enormt mycket administrativ tid.

  Klicka här för att gå till Visma och beställa Byggpaketet.


  Henrik
     (0 recensioner)
   Dela


  Användar Respons

  Joina konversation

  Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.
  Notera: Ditt inlägg kräver moderator godkännande innan det blir synligt.

  Gäst

×
×
 • Skapa nytt...