Gå till innehåll

 • 1Time tidrapportering i app för bygg och hantverkare

   Dela


  1time-tidrapportering-i-app-bygg-hantverkare.png1Time tidrapportering - En app för hantverkare och bygg.

  Kommentera gärna i forumet och berätta om dina upplevelser av 1Time tidrapportering ifall du anväder systemet.

  Klicka här ifall du vill testa 1Time tidrapportering utan kostnad via ett demokonto.

  Tidrapportering i app för bygg och hantverkare

  1Time är en Smidig app för hantverkare, byggare, målare, elektriker och VVS. En av de enklaste på marknaden, samt helt befriad från onödiga funktioner. 1Time erbjuder inte, och kommer heller inte att lägga till fakturaskanning, inläsning av leverantörsregister, inköpsordrar osv. Är du i behov av dessa funktioner så finns det många mer avancerade system som erbjuder detta. 1Time tidrapportering har nischat sig mot de hantverkare som vill ha en enkel och effektiv tidrapportering och projekthantering.

  Vi har fixat med allt det krångliga så att du slipper

  Vi har sett till så att du har stöd för fakturaunderlag och löneunderlag när det är dags för fakturering eller löneutbetalning. Vi har även sett till att du kan göra egenkontroller, koppla dokument och foton till dina projekt, skapa arbetsorder mm.

  Vi har även byggt en maskin- och verktygsmodul där du lätt kan hantera ditt företags hårdvara, samt ha koll på vem som har plockat ut vad och på vilket projekt. Givetvis erbjuder vi även registrering av material och utgifter mot projekt så du slipper gå miste om intäkterna från en missad fogskum eller en rulle drev.

  Det enda som är kvar att göra för din del är att lägga upp dina projekt och dina anställda i systemet. Och sedan få dem att flitigt tidrapportera varje dag 🙂

  Funktioner & moduler

  Nedan följer ett axplock av de funktioner som ingår i 1Time App för hantverkare.

  Personalmodul

  Du själv och din personal är ihop med företagets olika projekt basen i systemet. Förutom de vanliga användarfunktionerna kan du även lägga till anhöriga, kläd- och skostorlek, samt ID06-information mm.

  Projektmodul

  Du lägger enkelt upp dina projekt via datorn eller mobilen. Det är mot dessa som din personal rapporterar sin närvaro. Till projekten kan du koppla dokument och bilder, samt skapa egenkontroller och arbetsordrar.

  Kundmodul

  Har du inga kunder så spelar det ingen roll hur bra ditt tidrapporteringssystem är. I denna modul håller du reda på dina kunder och deras fakturauppgifter osv. Du kan enkelt se vilka projekt en viss kund har.

  Offertmodul med ROT

  I offertmodulen skapar du enkelt snygga och tydliga offerter med ditt företags logotyp. Givetvis har offertmodulen stöd för ROT, rabattsatser och olika momssatser.

  Rapportmodul

  När det har blivit dags för att fakturera ut ett projekt eller ta fram löneunderlag så är det i den här modulen du sammanställer tiderna för projekt och personal.

  Frånvaromodul

  Det inträffar ju att personal eller du själv inte kan vara på arbetet 100% av den planerade tiden. Frånvaromulen har hand om sjukdom, VAB, ATF, semester och all övrig frånvaro.

  Maskiner & Verktyg

  Få stenkoll på företagets maskiner och verktyg. När ska släpet besiktas? När var borrhammaren på lagning? Vem har Makitan och på vilken hylla har Bengt ställt punktlasern?

  Material & utgifter

  Tycker du att det är viktigt att ta betalt för saker som förbrukas från firmabilen?
  Med hjälp av denna modulen registrerar personalen material och utgifter på rätt projekt.

  Klicka här för att komma till hemsidan för 1Time tidrapportering.

  Klicka här för att komma till manualerna för 1Time tidrapportering.

  Klicka här ifall du vill testa 1Time tidrapportering utan kostnad via ett demokonto.


  Henrik
     (0 recensioner)
   Dela


  Användar Respons

  Joina konversation

  Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.

  Gäst

×
×
 • Skapa nytt...