Gå till innehåll

För hantverkare som söker delar till sin Amerikanska Van, Pick-up, SUV eller personbil


Åbergs VTC
 Dela

Rekommendera Poster

spacer.pngVTC - Vans, Trucks & Cars, Vi har delarna till din Amerikanska Van, Pick-up, SUV eller personbil.

Vi är det kompletta reservdels- och tillbehörshuset för Amerikanska Vans, Pick-ups och personbilar. Vi har reservdelar till din Chrysler, Dodge, Jeep, Plymouth, Chevrolet, GMC, Buick, Pontiac, Cadillac, Hummer, Oldsmobile, Ford, Lincoln och Mercury, gammal som ny.I vår webshop hittar du alla av de över 40 000 detaljer vi har i vårt sortiment. Katalogisering pågår löpande. Åbergs har nu existerat i drygt 40 år. Sedan 1975 har företaget expanderat, tack vare den stora efterfrågan på våra produkter.

Strävan är att ständigt ha ett så komplett lager som möjligt, för att snabbt kunna leverera även den minsta detalj, som kanske inte är så vanlig. Vi tror oss i dag vara ett av Sveriges absolut största företag, när det gäller ekonomiplåt, reservdelar och tillbehör till amerikanska personbilar, pickups, 4-WD, samt i viss mån även japanska fordon. I vårt sortiment kan du välja mellan originaldelar eller många av eftermarknadens mest kända fabrikat. En stor del av vårt lager består av slitage- och ekonomidelar som t.ex broms- fram- och bak- vagnsdelar, motordelar etc. Det mesta finns i lager, och i vår stora butik kan du också se en hel del av produkterna. Även postorder och utkörning till verkstäder i Stockholmsområdet ingår i vår service.

Besök vår webbutik här: Åbergs VTC Parts AB

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Joina konversation

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.
Notera: Ditt inlägg kräver moderator godkännande innan det blir synligt.

Gäst
Svara på detta ämne...

×   Klistras in som rik text.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

 Dela

×
×
  • Skapa nytt...