Gå till innehåll
 • Allmänt om fliken rapportverktyg

     (0 recensioner)

  1Time

  tidrapport.png.1921ebac87629a97a6b8d1571dd30e91.pngFliken rapportverktyg

  Fliken rapportverktyg hittar du i huvudmenyn inne i 1Time. Fliken innehåller länkar till de rapporter som du kan ta fram för ditt företag. Nedan beskrivs de olika rapporterna och dess funktioner.

   

  Rapport tider

  I modulen Rapport tider hanterar du allt som har med inmatade tider att göra. Du kan ta fram tider på ett visst projekt, tider för en specifik användare eller kanske alla tider på ett visst projekt som har aktivitetstypen Övertid.

  Du sammanställer din rapport precis som du vill ha den utifrån de parametrar som du själv väljer. Det är i exempelvis i denna rapport du tar fram underlag för fakturering.

  Klicka här för att komma till den fullständiga manualen för denna modulen.

   

  Rapport utgifter

  Rapport utgifter påminner mycket om Rapport tider men med skillnaden att här hanterar du inrapporterade utgifter istället för tider. I likhet med tidrapporten så kan du även här filtrera på ett visst projekt, specifik användare osv.

  OBS! Denna rapport hanteras på exakt samma sätt som Rapport tider så den har ingen egen fördjupande manual.

   

  Rapport levfakturor

  Rapport levfakturor är inget undantag, den följer exakt samma mönster som de tidigare rapporterna men med skillnaden att här är det leverantörsfakturor som hanteras. Precis som i de andra rapporterna så kan du filtrera på en rad olika parametrar.

  OBS! Denna rapport hanteras på exakt samma sätt som Rapport tider så den har ingen egen fördjupande manual.

   

  Projektsammanställning

  Modulen Projektsammanställning som hittas under fliken Rapportverktyg syftar till att ge dig en total sammanställning över ett projekt med möjlighet att exportera en pdf. Rapporten ger dig en total sammanställning över exempelvis:

  • Arbetad tid på respektive aktivitetstyp
  • Total frånvaro uppdelat i frånvarotyper (sem, sjuk, VAB etc.)
  • Utgifter
  • Leverantörsfakturor

   

  Periodrapport Projekt

  Med modulen Periodrapport Projekt tar du enkelt fram en sammanställning i kalenderform över närvaro och frånvaro på ett projekt uppdelat i de olika närvaro- och frånvarotyper. Du kan välja olika tidsintervall som du vill ta fram tider för.

  Denna rapport är extra användbar då ett projekt skall delfaktureras över exempelvis en månads tid.

   

  Periodrapport Personal

  Modulen Periodrapport Personal påminner i mångt och mycket om Periodrapport Projekt men med skillnaden att här tar du fram underlag för personal uppdelat på olika projekt, närvaro, frånvaro, traktamente, körda kilometer osv.

  Denna rapport är extra användbar då underlag för lön skall skapas.

   

  Denna manualsida är en översikt över rapportverktygen i tidrapportering via dator.

   

   


  Användar Respons

  Joina konversation

  Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.
  Notera: Ditt inlägg kräver moderator godkännande innan det blir synligt.

  Gäst

×
×
 • Skapa nytt...